Algemeen

Gereviseerde trapliften

22 maart 2022

Als je opzoek bent naar een traplift omdat je niet of minder goed kan lopen, dan ben je er vast al achter gekomen dat een traplift al snel duizenden euro´s kan kosten. Het is daarom handig om altijd naar tweedehandse of gereviseerde trapliften te kijken. Hier lees je meer over de voordelen van gereviseerde trapliften.  

 

Gereviseerd is goedkoper

Gereviseerde trapliften zijn in de meeste gevallen de goedkoopste oplossing. Er zijn bedrijven zoals 123trapliften die gebruikte trapliften opkopen en deze grondig reviseren. Zij vervangen en repareren zoveel mogelijk onderdelen zodat de traplift weer als nieuw is. Wanneer je kiest voor een gereviseerde traplift, dan ben je er verzekerd van dat de traplift lang mee kan gaan en in uitstekende staat is. Ook krijg je bij een gereviseerde traplift altijd voor een bepaalde periode garantie.

Geschikt voor elke trap

Ook zijn gereviseerde trapliften geschikt voor elke trap. Wanneer je kiest voor een tweedehandse traplift, dan kan de traplift op maat gemaakt worden aan de hand van de afmetingen van je trap. Het maakt dus niet uit of je trap zeer steil of krom is, een traplift kan namelijk in elk huis geplaatst worden. 

Je kan subsidie krijgen

Wanneer je kiest voor een tweedehandse traplift, dan kan je daarvoor subsidie aanvragen bij het gemeentehuis. Dit kan je namelijk doen via het WMO loket. Het kan namelijk zo zijn dat je volledig afhankelijk bent van een uitkering of een AOW. De prijs van een traplift en ook de montage daarvan, kan dan extreem prijzig zijn. Toch moet je op een veilige manier boven komen en daarom hebben de meeste gemeenten besloten dat ze subsidie huislift geven aan personen die dat nodig hebben. Wanneer je subsidieaanvraag is goedgekeurd dan kan je binnen enkele dagen tot weken het geld op je rekening verwachten en een traplift aanschaffen.

Mogelijkheid om te huren

Het is ook mogelijk om een tweedehandse traplift te huren. Het huren van een tweedehandse traplift prijzen is namelijk de perfecte oplossing als je tijdelijk een traplift nodig hebt. Ook is het huren van een tweedehandse traplift in de meeste gevallen goedkoper dan het huren van een nieuwe traplift. De gehuurde tweedehandse traplift word geheel op maat gemaakt aan de hand van de afmetingen van je trap. Wanneer je klaar bent met het huren van de traplift dan wordt deze weer opgehaald door de verhuurder. Mocht je tevreden zijn en de traplift permanent willen gebruiken, dan kan je de traplift in de meeste gevallen ook overkopen van de verhuurder.

 

Geef een reactie